Untuk maklumat lanjut, sila hubungi koordinator program :

QKM Consults Sdn. Bhd. (469445-H)

Tel : 03-9173 2367

HP : 012-388 2072 (Pn. Ina)

Email : info@qkmconsult.com

 

facebook_page_plugin
   

BENGKEL TATACARA MELAKSANA PROJEK KIK, BAHAGIAN PENGURUSAN LATIHAN, KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA, 1-3 APRIL 2014, HOTEL ANCASA EXPRESS@PUDU KUALA

QKM Consult telah dilantik untuk mengendalikan Bengkel Tatacara Melaksana Projek KIK pada1-4 April 2014 di Hotel Ancasa Express@Pudu Kuala Lumpur.

Penceramah bengkel adalah Tn. Hj. Mohd Hussaini Morid, Prinsipal Konsultan QKM.
       
       
   

MINI SEMINAR KEPIMPINAN : "TRANSFORMASI ORGANISASI DAN PENGURUSAN PERUBAHAN", 27 MAC 2014, HOTEL ISTANA KUALA LUMPUR

QKM Consult telah menganjurkan Mini Seminar Kepimpinan:"Transformasi Organisasi dan Pengurusan Perubahan" pada 27 Mac 2014 di Hotel Istana Kuala Lumpur.

Para peserta terdiri daripada pihak pengurusan dan pegawai-pegawai dari Lembaga Getah Malaysia, Hospital Tengku Ampuan Afzan Kuantan, Lembaga Pelabuhan Johor dan Akademi Pencegahan Rasuah Malaysia.

Penceramah adalah Prof. Madya Dr. Azmi Abd. Hamid, Ketua Pusat Pengajian Siswazah, Fakulti Perakaunan, Universiti Teknologi MARA (UiTM) Shah Alam.
       
       
   

KURSUS 7 ALAT KAWALAN KUALITI (Q7 & N7), 19-20 MAC 2014, BANGI SELANGOR

QKM Consult telah dilantik mengendalikan Kursus 7 Alat Kawalan Kualiti (Q7 & N7) untuk Lembaga Minyak Sawit Malaysia (MPOB) pada 19-20 Mac di  Ibu Pejabat MPOB, Bangi, Selangor.

Penceramah kursus adalah Encik Anuar Abdul Karim, Konsultan Kanan QKM
       
       
   

BENGKEL TATACARA MELAKSANA PROJEK KIK, KUMPULAN PROLINTAS, 19-20 MAC 2014, SACC SHAH ALAM, SELANGOR

QKM Consult telah dilantik mengendalikan Bengkel Tatacara Melaksana Projek KIK untuk Projek Lintasan Kota Holdings Sdn Bhd @PROLINTAS pada 19-20 Mac 2014 di  Shah Alam Convention Centre (SACC), Shah Alam, Selangor.

Para peserta terdiri daripada kakitangan konsesi tol di dalam Kumpulan PROLINTAS iaitu Guthrie Corridor Expressway@GCE, Lebuhraya Kemuning Shah Alam@LKSA dan Ampang Kuala Lumpur Elevated Highway@AKLEH.

Penceramah bengkel adalah Tn. Hj. Mohd Hussaini Morid, Prinsipal Konsultan QKM.
       
       
   

BENGKEL TATACARA MELAKSANA PROJEK KIK, 17-18 MAC 2014, HOTEL QUALITY CITY CENTRE KUALA LUMPUR

QKM Consult telah menganjurkan Bengkel Tatacara Melaksana Projek KIK pada 17-18 Mac 2014 di Hotel Quality City Centre Kuala Lumpur.

Kursus dihadiri oleh kakitangan dari UiTM dan UMS.

Penceramah bengkel adalah Tuan Haji Mohd Hussaini Morid, Prinsipal Konsultan QKM
       
       
   

BENGKEL PEMANTAPAN PROJEK KIK, JABATAN PERANGKAAN MALAYSIA, 3-5 MAC 2014, KOTA BHARU KELANTAN

QKM Consult telah dilantik mengendalikan Bengkel Pemantapan Projek KIK untuk Jabatan Perangkaan Malaysia pada 3-5 Mac 2014 di  Kota Bharu, Kelantan.

Seramai 58 orang peserta Jabatan Perangkaan seluruh Malaysia mengikuti bengkel ini. Bengkel ini adalah sebagai persiapan untuk Konvensyen KIK Jabatan Perangkaan Malaysia yang dijadualkan pada 9-10 April 2014.


Penceramah bengkel adalah Tn. Hj. Mohd Hussaini Morid, Prinsipal Konsultan QKM dan Tn. Hj. Hamdi Othman, Konsultan Kanan QKM.

       
       
   

KURSUS PENGENALAN, PELAKSANAAN DAN PERSIJILAN AMALAN PERSEKITARAN BERKUALITI (QEMS/5S), 26-27 FEBRUARI 2014, HOTEL QUALITY CITY CENTRE KUALA LUMPUR

QKM Consult telah menganjurkan Kursus Pengenalan, Pelaksanaan dan Persijilan Amalan Persekitaran Berkualiti (QEMS/5S)  pada 26-27 Februari 2014 di Hotel Quality City Centre Kuala Lumpur.

Kursus dihadiri oleh pegawai-pegawai MARDI, Bangi.

Penceramah kursus adalah Tuan Haji Mustapha Sufaat, Konsultan Bersekutu QKM.

       
       
   

BENGKEL ASAS PELAKSANAAN PROJEK KIK, SUK SELANGOR, 18-20 FEBRUARI 2014, SEPANG, SELANGOR

QKM Consult telah dilantik mengendalikan Bengkel Asas Pelaksanaan Projek KIK untuk SUK Negeri Selangor pada 18-20 Februari 2014 di  Hotel Concorde Inn KLIA Sepang.

Seramai 87 orang peserta dari 12 bahagian SUK Selangor mengikuti bengkel ini. Sebanyak 12 kumpulan KIK dilatih sebagai persiapan untuk Mini Konvensyen KIK Peringkat SUK Selangor yang dijadualkan pada akhir bulan Ogos 2014.

Penceramah bengkel adalah Tn. Hj. Mohd Hussaini Morid, Prinsipal Konsultan QKM dan Encik Mohd Anuar Karim, Konsultan Kanan QKM.

       
       
   

BENGKEL TATACARA MELAKSANA PROJEK KIK, BAHAGIAN PENGURUSAN HARTA JABATAN PERDANA MENTERI, 9-11 JANUARI 2014, KOTA KINABALU SABAH

QKM Consult telah dilantik mengendalikan Bengkel Tatacara Melaksana Projek KIK  untuk Bahagian Pengurusan Hartanah, Jabatan Perdana Menteri pada 9-11 Januari 2014 di  Hotel Tang Dynasty, Kota Kinabalu, Sabah.

Penceramah bengkel adalah Tn. Hj. Hamdi Othman, Konsultan Kanan QKM.

Jumlah Pelawat

Hari Ini 3

Semalam 7

Minggu Ini 46

Bulan ini 196

Keseluruhan 41712

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com