Kami adalah syarikat Bumiputra yang telah diperbadankan pada 25th September 1998. Semasa penubuhannya, kami dikenal sebagai WNA Systems Innovations Sdn Bhd. Selaras dengan pengstrukturan semula syarikat pada 13hb Mei 2011, nama kami ditukar kepada QKM CONSULTS SDN. BHD. (QKM Consult). Operasi kami turut berkembang; dari hanya perkhidmatan pembangunan dan penyelesaian Teknologi Maklumat, aktiviti kami diperluaskan kepada khidmat konsultasi dan latihan dalam Bidang Pengurusan Kualiti Dan Pengurusan Pengetahuan.

 

Kepakaran QKM Consult adalah dalam penambahbaikan proses perkhidmatan dan penghasilan produk yang berkualiti dengan memaksima sumbangan modal insan dalam organisasi dan memanfaatkan teknologi IR 4.0 terkini. Kami memotivasi wargakerja organisasi dengan menggalakkan kerja berpasukan, kreatif dalam penyampaian perkhidmatan dan inovatif dalam menghasilkan produk dan perkhidmatan bagi memenuhi kehendak pelanggan yang sentiasa dinamik.

 

QKM Consult mempunyai rangkaian Jururunding yang berkelayakan dan berpengalaman dalam menawarkan khidmat konsultasi dan latihan dalam bidang Pengurusan Kualiti dan Pengurusan Pengetahuan. Pelanggan kami adalah warga kementerian dan agensi sektor awam dan juga syarikat-syarikat GLC dan swasta. Dalam usaha membudayakan amalan kreatif dan inovatif, kami menawarkan sesi kursus, latihan dan bengkel secara in-house. QKM Consult juga menganjurkan beberapa siri kursus dan bengkel awam, seminar berkala dan persidangan tahunan.

facebook_page_plugin

Jumlah Pelawat

Hari Ini 47

Semalam 41

Minggu Ini 88

Bulan ini 517

Keseluruhan 71575

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com