Untuk maklumat lanjut, sila hubungi koordinator program :

QKM Consults Sdn. Bhd. (469445-H)

Tel : 03-9173 2367

HP : 012-388 2072 (Pn. Ina)

Email : info@qkmconsult.com

 

facebook_page_plugin

QKM Consults Sdn. Bhd. (QKM) adalah penyedia khidmat konsultasi dan latihan sejak dari tahun 1998 terutamanya dalam pengurusan kualiti dan pengurusan pengetahuan.

QKM berhasrat bersama-sama kerajaan Malaysia menjayakan visi Negara Maju 2020 melalui peningkatan kecemerlangan perkhidmatan awam dan produktiviti berprestasi tinggi dan berdaya saing di arena global oleh syarikat swasta.

FOKUS QKM - memperkenalkan berbagai inisiatif inovasi dan kreativiti supaya wargakerja dapat memberi sumbangan bermakna.

PERANAN QKM - pemudahcara dan perunding membangunkan modal insan dan kecemerlangan organisasi. QKM juga berperanan sebagai pelatih dan penganjur berbagai inisiatif pengurusan kualiti dan pengurusan pengetahuan melalui program kesedaran, kursus, bengkel, seminar dan seumpamanya secara berterusan.

KHIDMAT QKM - tidak hanya tertumpu kepda melatih kakitangan dalam kumpulan atau individu, tetapi juga meliputi analisa proses kerja dan meningkatkan kecekapan melalui proses 'Re-engineering', Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK), MS ISO 9000, persekitaran berkualiti dan pengurusan lean.

Matlamat perkhidmatan QKM adalah meningkatkan keselesaan, ketelusan dan mutu perkhidmatan sesebuah organisasi.

Product Tour

Jumlah Pelawat

Hari Ini 3

Semalam 14

Minggu Ini 65

Bulan ini 271

Keseluruhan 51463

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com